Dekkpartner

Pirelli - The perfect fit

Med nesten 150 års erfaring i dekkindustrien er Pirelli en av de største og eldste dekkprodusentene i verden. I dag blir salg sett på som den femte største, med 37 000 ansatte over hele verden.

Pirellis dekk er i dag opprinnelig montert på de fleste bilmodeller fra flere ledende bilprodusenter. Pirelli har som mål å være ledende innen innovasjon for å være et skritt foran konkurransen. Dette har blant annet ført til et ekstra sterkt fokus i dag på deres miljø og bærekraftsarbeid. Hvor de i dag har vunnet flere "grønne" priser. Blant annet tok de førsteplassen på RobecoSAM Rating, som er selskapet som produserer den årlige Dow Jones Sustainability Index. Totalt 2479 selskaper fra 60 forskjellige bransjer blir gjennomgått og samlet i denne vurderingen.
Pirellis dekk produseres i dag for biler, motorsykler, lastebiler, busser og anleggsmaskiner. I 40 år har det også blitt lagt stort fokus på premium-segmentet, der industrien stadig blir utfordret.
 

Kjøp Pirelli-dekk

Når du kjøper en ny bil, er det stor sjanse for at dekkene dine allerede er utstyrt med Pirelli-dekk. Siden alle Pirelli-dekk står for innovasjon og høyteknologi, kan du føle deg trygg med et par Pirelli-dekk på bilen din.
Pirelli har mange forskjellige typer dekk og dimensjoner. Hvis du vil kjøpe Pirelli-dekk, er det enklest å gå til nettbutikken vår og søke etter registreringsnummeret ditt.

Pirelli - The perfect fit