Dekkpartner

Unn dine sommerdekk nye felger

Felger har egenskapen til å kunne kontrollere og påvirke hele utseendet på bilen din! Felgene er detaljen på bilen som både er enkel å bytte ut, og som også er lett å tilpasse til det du synes er penest. I stedet for å bytte bil - kompletter sommerdekkene dine med felger i en annen stil! I dag er det en mengde forskjellige felger å velge mellom i forskjellige materialer, lakker, farger, former og funksjoner.

Sommerdekk med felger - et sikkert vårtegn

Når våren velger å nærme seg, er det ikke bare på tide at sommerdekkene kommer ut og ruller igjen, det kan også være en god idé å bytte felger! Kanskje du velger komplette sommerfelger med lettmetallfelger i lys kromfarge, og bytter til en mer klassisk felg i løpet av vinteren?

Sommerdekk på aluminiumsfelger - hva passer til bilen min?

Når du kjøper nye felger, er det mye å være sikker på - selvfølgelig målingene av felgdiameteren, men også bredden, antall festepunkter, tilpasningsdybde og boltsirkel. Mange mennesker i dag er sultne på lettmetallfelger i aluminium, og vi på Däckpartner har et stort utvalg av disse felgene i varierende farger og design.

Kom til oss på Dekkpartner - vi finner alltid en løsning!